Trångsunds Centrum, Trångsund

Tornslingan 28

Såld
  • 3 rum
  • 71 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till din nya hem i centrala Trångsund!

Välkommen till en mycket välskött och bra planerad 3:a i centrala Trångsund.
En charmig lägenhet på andra våningen som erbjuder en oas av komfort och bekvämlighet med närhet till Trångsunds centrum.

Rymlig hall med platsbyggd garderob, ljust kök med generösa arbetsytor, gott om förvaring och en vacker utsikt mot innergården.
I det stora och öppna vardagsrummet finns gott om plats för både avkoppling och underhållning. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en härlig utsikt över den grönskande innergården.
De två rymliga sovrummen erbjuder gott om plats för möblering samt med tre inbyggda garderober i varje rum för optimal förvaring.
Badrummet är stambytt, har helkaklade väggar i vitt samt grått klinkergolv med golvvärme. Här finns också en tvättmaskin för din bekvämlighet.

Med en lugn och fridfull balkong som vetter mot en charmig innergård, kan du njuta av lugna stunder och soliga dagar utanför ditt eget hem.

Denna lägenhet är en del av en välskött förening som erbjuder en rad bekvämligheter för sina medlemmar, inklusive gym, bastu och tvättstuga. Med närhet till lokal service, kollektivtrafik och grönområden.
Rymligt förråd samt matkällare ingår.

Bra läge nära till centrum med pendeltåg, promenad och motionsspår i Naturreservat kring sjön Drevviken som har flera fina badplatser, utegym mm.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna