Trångsund, Trångsund

Hästbacken 2

Såld
  • 2 rum
  • 58 kvm
  • Bostadsrätt

NYRENOVERAD OCH TOPPFIN LÄGENHET

På våning 2 välkomnas ni till denna underbara och toppfina 2:a. Här finner ni en nyrenoverad och välplanerad lägenhet med stora rum, fullutrustat kök med fina materialval och balkong i västerläge. Därutöver erbjuder bostaden genomgående fina ytskikt, med fina laminatgolv i sovrum och vardagsrum och snyggt och praktiskt klinkergolv i kök och hall, ljusa, målade väggar, nya innerdörrar och där dörr saknas är det öppna dörrposter utan trösklar och dörrkarmar. Det helkaklade badrummet är stambytt och försett med tvättmaskin. Med ett bra läge i Trångsund är detta en lägenhet för dig som ställer höga krav på ditt boende!

Brf HSB Trångsund är en populär föreningen som äger marken och har gjort flera stora renoveringar så som t.ex. stambyte, fasad-, fönster- och balkongrenovering. Föreningen består av 303 lägenheter. I avgiften ingår ett basutbud av tv-kanaler samt bredband. I föreningen finns bland annat gym, bastu, hobbylokal/Snickarbod, föreningslokal, grönskande innergårdar med grillplatser och lekplats.

Denna lägenhet ligger med kort gångavstånd till Trångsunds centrum. Här finns ett torg med olika butiker, restauranger, bank, vårdcentral, apotek mm.
Från centrum går pendeltåg mot Stockholm samt Västerhaninge/Nynäshamn. Tågen går var 15:e minut och resan till Södra station tar ca 15 minuter och till T-centralen ca 18 minuter.
Bra bussförbindelser finns till Farsta, Haninge och Huddinge. Med bil tar resan ca 13 min till T-centralen (ej rusningstid) och det är kort bilavstånd till Farsta Centrum samt till Länna affärsområde.

Mer om mäklarna