Trångsund, Trångsund

Operavägen 17A

Såld
  • 5 rum
  • 150 kvm
  • Bostadsrätt

Charmigt parhus i New England-stil med hög standard och optimalt läge

Unna dig det exklusiva livet i detta New England-inspirerade parhus. Med dess charmiga liggande träpaneler, spröjsade fönster och högkvalitativa material är detta hemmet du alltid drömt om. Entréplanet erbjuder vattenburen golvvärme över hela ytan, medan övre planet har vattenburna radiatorer som drivs av en effektiv frånluftsvärmepump.

Vid entrén välkomnas du av en vacker hall med en vidsträckt vy mot det rymliga vardagsrummet. Precis innanför entrédörren finner du en praktisk grovingång och tvättstuga. Dessutom finns ett stilfullt helkaklat badrum på detta plan. Vardagsrummet och köket skapar en magisk öppen planlösning, perfekt för stora sällskap och underbara måltider. Köket, från HTH, är utrustat med Siemens vitvaror och har en köksö som erbjuder både förvaring och en trevlig plats att umgås vid under matlagning.

Från vardagsrummet kan du enkelt nå den rymliga altanen som bjuder på soliga dagar och är perfekt för alla solälskare. Här finns även ett utekök. Intill uteköket finner du en drivbänk där växterna frodas. Utomhus finns även pallkragar där du kan odla potatis och andra grödor. Ett förråd på cirka 6,7 kvadratmeter erbjuder utmärkt förvaringsutrymme för dina ägodelar.

Utanför förrådet finner du en uppfart med plats för två bilar, där det även finns en laddare för elbilar.

Trapphuset har en magisk takhöjd och leder dig till andra våningen med ett ljust allrum. Detta utrymme används för närvarande som ett extra TV-rum och sovrum med bäddsoffa, men kan enkelt delas av när gäster är på besök. På övre planet finns också tre generösa sovrum, varav ett är utrustat med en rymlig walk-in-closet med smarta hyllor och förvaringslösningar. De andra två sovrummen erbjuder gott om plats för säng och möbler. Vid trappan finns även en klädkammare med hyllor och garderober, som för närvarande används som ett syrum men kan anpassas till annat efter behov. Ett stort badrum med både dusch och badkar finns också på detta plan.

Detta parhus ligger på kort gångavstånd till Edboskolan och Nytorps förskola, vilket är perfekt för småbarnsföräldrar som behöver en smidig logistik i vardagen. Dessutom är det kort promenadavstånd till Skogås och Trångsunds centrum med bussar och pendeltåg.

Sammanfattningsvis erbjuder detta fantastiska parhus en unik livsstil med sin stilfulla design och bekväma läge. Med högkvalitativa material, öppen planlösning och en vacker altan är detta hemmet där du kan njuta av både inomhus- och utomhuslivet. Här finns allt du behöver för att trivas, från det rymliga vardagsrummet till det moderna köket med köksö. Den genomtänkta planlösningen skapar en perfekt plats för familjen att umgås och för gäster att känna sig välkomna. Dessutom finns det gott om förvaringsutrymmen, som den praktiska grovingången, walk-in-closet och förrådet.

Läget är en dröm för aktiva familjer, med närhet till skolor, förskolor, motionsspår och natursköna områden vid Drevviken. Bussar och pendeltåg ger enkla och smidiga transportmöjligheter till närliggande områden.

Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska parhus. Detta är verkligen ett hem att bli förälskad i!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna