Stortorp, Trångsund

Bridgevägen 10

REDO™
  • 2 rum
  • 65 kvm
  • Bostadsrätt

NYRENOVRAD LÄGENHET I LUGNA VILLAKVARTER

I lugna omgivningar nära natur och vatten finner ni denna lägenhet med nyrenoverat kök med nya vitvaror och plats för matbord invid fönster, ljust och luftigt vardagsrum i öppen planlösning med köpet, med vita väggar och fint parkettgolv. Stort sovrum med gott om plats för exempelvis dubbelsäng, förvaring och arbetshörn. Stambytt och helkaklat badrum från 2021 förberett för tvättmaskin och genomgående nya och fina ytskikt. Gemensam grillplats för föreningens medlemmar finns. Utanför fastigheten går bussar till bl.a. Farsta och Trångsunds Centrum. Tycker man om att cykla finns cykelvägar in till city.

Denna lägenhet ligger med c:a 15-20 minuters gångavstånd till Trångsunds centrum. Där finns ett torg med olika butiker, restauranger, vårdcentral, apotek mm.
Från centrum går pendeltåg mot Stockholm samt Västerhaninge/Nynäshamn. Tågen går var 15:e minut och resan till Södra station tar ca 15 minuter och till T-centralen ca 18 minuter.
Bra bussförbindelser finns till Farsta, Haninge och Huddinge. Med bil tar resan ca 13 min till T-centralen (ej rusningstid) och det är kort bilavstånd till Farsta Centrum samt till Länna affärsområde.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Stortorp, Trångsund

Bridgevägen 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.