Trångsund

Tornslingan 41

Såld
  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt

FIN OCH LJUS 2:A MED BALKONG I VÄSTERLÄGE

Accepterat pris, ring för visning.

Nu finns möjligheten att förvärva en välplanerad och fint renoverad 2:a ett stenkast från Trångsunds centrum och med alla bekvämligheter runt hörnet. Lägenheten har ett fint kök med vita blanka luckor, stort och ljust vardagsrum, rymligt sovrum, helkaklat och stambytt badrum med badkar samt en stor hall med gott om förvaring. Stor balkong mot husets lummiga baksida i västerläge.

Brf Kungen 8 är en populär föreningen som äger marken och har gjort flera stora renoveringar så som t.ex. stambyte, fasad-, fönster- och balkongrenovering. Föreningen består av 98 lägenheter varav c:a 11 av dessa är hyresrätter, vilket innebär att pengar kommer att komma in till föreningen allt eftersom de säljs av. I huset finns tvättstuga.

Denna lägenhet ligger med kort gångavstånd till Trångsunds centrum. Här finns ett torg med olika butiker, restauranger, bankomat, vårdcentral, apotek mm.
Från centrum går pendeltåg mot Stockholm samt Västerhaninge/Nynäshamn. Tågen går var 15:e minut och resan till Södra station tar ca 15 minuter och till T-centralen ca 18 minuter.
Bra bussförbindelser finns till Farsta, Haninge och Huddinge. Med bil tar resan ca 13 min till T-centralen (ej rusningstid) och det är kort bilavstånd till Farsta Centrum samt till Länna affärsområde.
Välkomna till ett hem att trivas i!

Mer om mäklarna