Trångsund

Tornslingan 19 1tr

Såld
  • 2 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig renoverad 2:a med solig balkong

-Stor renoverad 2:a
-Golvvärme och Fiber ingår i avgiften.
-Välskött förening med rating A+
-Nytt kök
-Nära centrum och pendeltåg

Välkommen till en mycket fint renoverad lägenhet med ljus och rymlig planlösning.
En av de större 2:orna i Trångsund med bra ytor i alla rum. Ljust och fräscht kök som renoverades 2018/2019 med gott om skåp, mycket bänkyta, rostfria vitvaror och en matplats för upp till 8 personer.
Hela bostaden har fina ytskikt med genomgående parkettgolv och ljusa tapeter. Det rymliga sovrummet har plats för större dubbelsäng samt övrig möblering. I både sovrummet och hallen finns flera garderober.
Underbart vardagsrum med stort fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns inbyggda hyllor samt dekorativ braskamin (el). Från vardagsrummet finns utgång till den rymliga balkongen i soligt söderläge.
Badrummet är stambytt och helkaklat med klinkergolv som golvvärme som betalas av föreningen.

Välskött och stabil bostadsrättsförening som utfört många större renoveringar och just nu håller på att färdigställa nya fasader. Fiber finns med bredband som ingår i avgiften.

Bra beläget med kort gångavstånd till centrum, pendeltåg samt buss. Trångsundsskolan ligger i samma kvarter och det finns flera förskolor i närheten. Här bor ni granne med skog och natur där ni runt husknuten finner joggingspår och fina strövområden. Kring sjön Drevviken finns flera badplatser, utegym, volleybollplan, lekplatser mm.

Snabb inflyttning möjligt.

Ring för privat visning Mäklare Nina Ljuhs 0723-177370

Välkommen Hem!

Mer om mäklarna