Torshälla, Torshälla

Georg Nyströmsgatan 19B

  • 4 rum
  • 101 kvm
  • Bostadsrätt
2 545 000 kr
Månadsavgift: 6 137 kr/mån

Parhus med dubbla altaner i populära Torshälla

Välkommen till Georg Nyströmsgatan 19B och detta charmiga parhus om 101 kvm. Nu finns äntligen möjligheten att förvärva ett av de större parhusen i populära Torshälla. Beläget som sista parhus på återvändsgata med altaner på båda sidorna av huset, garage och extrarum precis utanför dörren blir denna bostad optimal för de flesta. Bostaden har fyra rum och kök med gott om plats till hela familjen.
Den välkomnande hallen ger ett hemtrevligt intryck av bostaden. Här finner vi även en gästtoalett och gott om förvaring. På entréplan möts du av ett nyrenoverat kök med bra arbetsytor och en köksö. Bekvämt intill köket finns tvättstugan och utgång till ena altanen och baksidan. Trevligt vardagsrum med plats för soffgrupp och en matsalsdel. Från vardagsrummet når vi den andra altanen med härliga skjutpartier i glas. I köket, vardagsrummet och hallen ligger ett vackert fiskbensparkett.
På övre plan finns tre sovrum och ett badrum.

Georg Nyströmsgatan 19B ligger beläget i ett lugnt område med närhet till skola, förskola, lekplatser, fotbollsplan och matbutiker.

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Torshälla, Torshälla

Georg Nyströmsgatan 19B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.