Torshälla, Torshälla

Julingatan 6C

Såld
  • 2 rum
  • 59,5 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig nyrenoverad genomgångstvåa om ca 60 kvm belägen i centrala Torshälla

Välkommen till denna rymliga genomgångstvåa om 59.5 kvm som ligger precis intill det charmiga Östra Torget i Torshälla. Ljuset flödar in i bostaden från fönster som vetter åt två håll, vilket ger en luftig och trivsam atmosfär.

Köket, planerat och inrett av Ikea, är modernt och funktionellt med toppmoderna vitvaror. Det finns gott om förvaringsutrymme i både bänk- och överskåp, samt generösa arbetsytor på den slitstarka bänkskivan. Under 2022/2023 genomgick köket en omfattande renovering. Då renoverades även ytskikt i hallen, sovrum och vardagsrummet.

Längre in i bostaden hittar vi det charmiga och rejäla vardagsrummet. Här kan du njuta av solen från din egen balkong. Vardagsrummet är ljust och trivsamt med heltäckningsmatta och nymålade väggar i neutrala färger. Det stora sovrummet rymmer en dubbelsäng med tillhörande sängbord, och en mindre klädkammare fungerar som en praktisk walk-in closet. Dessutom finns det två rymliga, platsbyggda garderober i sovrummet.

Till bostaden hör ett stort förråd på vinden samt en matkällare, vilket ger extra utrymme för förvaring. Här bor du i ett hem där varje detalj är omsorgsfullt designad för att skapa en bekväm och harmonisk livsmiljö.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna