Torshälla, Torshälla

Thermaeniusgatan 41B

Såld
  • 2 rum
  • 72 kvm
  • Bostadsrätt

I markplan med potential

Äntligen en lägenhet i markplan med bra planlösning i populära föreningen Mörbylund. Välplanerad stor tvåa om 72 kvm som dessutom har ett extra litet rum/förråd med fönster. Lägenheten är i behov av renovering, förutom det helkaklade badrummet som är helt nyrenoverat efter stamrenovering 2023.

Äntligen en lägenhet i markplan med bra planlösning i populära föreningen Mörbylund. Välplanerad stor tvåa om 72 kvm som dessutom har ett extra litet rum/förråd med fönster. Lägenheten är i behov av renovering, förutom det helkaklade badrummet som är helt nyrenoverat efter stamrenovering 2023. Föreningen har även gjort fönsterbyte. Det finns två uteplatser, den ena vid entrén och den andra ut mot grönområdet. Mellan kök och vardagsrum finns en glasvägg som ger en trevlig atmosfär och ett bra ljusinsläpp. Vardagsrum med utgång till altan. Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och garderober. Bredvid köket finns även ett litet rum med fönster som passar bra till kontor/arbetsrum. Till lägenheten hör en garageplats i länga.

Här bor du bekvämt på markplan i lugnt område med gångavstånd till Östra Torget som erbjuder all service såsom matvaruaffärer, apotek, skola, vårdcentral och idrottsplats. Finns även en livsmedelsbutik i närområdet och bra busskommunikationer.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna