Torshälla, Torshälla

Georg Sjöströms gränd 7

Såld
  • 3 rum
  • 76,4 kvm
  • Bostadsrätt

Bekvämt radhus i ett plan med trädgårdstäppa och inglasad altan.

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva ett bostadsrättsradhushuset i ett plan om tre rum och kök fördelat på ca 76 kvm och med carport för två bilar samt förråd precis utanför dörren blir denna bostad optimal för de flesta. i populära Spångaområdet i Torshälla.

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva ett bostadsrättsradhus i populära Spångaområdet i Torshälla. Radhuset är i ett plan om tre rum och kök fördelat på ca 76 kvm och med carport för två bilar samt förråd precis utanför dörren blir denna bostad optimal för de flesta. Ljust och trevligt vardagsrum. Två sovrum. Arbetskök med separat matplats. Från köket har man utgång till den inglasade altanen från vilken man når en liten gräsmatta omgiven av häck. Även på framsidan finns en trädgårdstäppa med plats för utemöbler. Stort helkaklat badrum i kombination tvättavdelning. Gästtoalett.
Georg Sjöströms gränd ligger i ett lugnt område med närhet till förskola, grundskola 1-9, lekplatser, fotbollsplan och matbutiker. Mycket fina promenadstråk efter Torshällaån.

Mer om mäklarna