Tollarp, Tollarp

Ljungvägen 4

Såld
  • 2 rum
  • 72 kvm
  • Bostadsrätt

Marklägenhet i en välskött förening på lugnt område i Tollarp!

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva en marklägenhet i den välskötta föreningen HSB BRF Bryggaren! Här finns mycket av det du kan önska av en villa, praktiskt paketerat i en bostadsrätt. Bostaden erbjuder en öppen och rymlig planlösning med härligt ljusinsläpp. Här finns kök med matplats, badrum, stort sovrum, klädkammare samt ett vardagsrum med utgång till en mysig uteplats i sydvästläge - där du bekvämt sitter och njuter av sena, ljumna sommarkvällar.

På Ljungvägen 4 bor du enkelt, bekvämt och länge i en stabil förening som erbjuder grillplats, grillstuga, tvättstuga, fotbollsplan, ny lekplats och egen kolonilott till vardera lägenhet. Vidare erbjuds även laddstolpar samt att det råder fri parkering i området.

På promenadavstånd återfinns bland annat skola, förskola, matbutik (ICA) samt gång- och cykelbana. Med ca 10 min promenad från bostaden finns bra bussförbindelser som enkelt kan ta en till både Kristianstad och Malmö .

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna