Täby Centrum, Täby

Åkerbyvägen 98, 18335 Täby

Såld
  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt

+Bo ekonomiskt
+Finansiell stabil och välskött förening
+Täby Centrum som granne
+ingår parkering

Välkommen till en fräsch bostad på Åkerbyvägen, ett av Täbys centrums mest eftertraktade områden. Denna välskötta lägenhet på 6:e våningen erbjuder en stilfull och genomtänkt planlösning. Genom entrén möts du av en rymlig hall med generösa förvaringsmöjligheter och platsbyggda garderober. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Det moderna köket, renoverat i december 2019, erbjuder en trevlig matplats för middagar med gäster.

Det ljusa vardagsrummet ger möjlighet till flexibel möblering och inredning, med plats för både avkoppling och arbete. Sovrummet är en fridfull oas med gott om plats för en dubbelsäng och förvaring längs hela väggen.

BRF Storstugan är en ekonomiskt stark förening med låg belåningsgrad . Föreningen har genomfört betydande renoveringar, inklusive stambyte, fönsterbyte och nya hissar. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, kabel-tv, bredband (1000 Mbit/s), parkeringsplats och bostadsrättstillägg. Som medlem har du även tillgång till föreningens gym, relaxavdelning med bastu, hobbylokal, bokcafé samt städ- och servicetjänster.

Den grönskande gården är en trivsam plats med gräsmattor, fontän, boulebana, tennisplan och lekpark för barn.
Täby Centrum, ett av Sveriges största shoppingcentrum, ligger inom bekvämt gångavstånd med ett varierat utbud av butiker, restauranger och nöjen. Goda kommunikationsmöjligheter erbjuds via Roslagsbanan, som tar dig till Stockholm Östra på endast 15 minuter. Flera busslinjer utgår från den nya bussterminalen för ökad flexibilitet.

Välkommen till din nya hemmamiljö på Åkerbyvägen!

Kontakta ansvarig mäklare Beba Klinta 073-963 92 82 alt. beba.klinta@skandiamaklarna.se för ytterligare information!

Mer om mäklarna