Täby Centrum - Åkerbyvägen, Täby

Åkerbyvägen 320

Såld
  • 3 rum
  • 81,5 kvm
  • Bostadsrätt

3:a med renoveringsbehov

Välkommen till en bra planerad hörnlägenhet med fönster i tre väderstreck som behöver lite kärlek. En genomgående trea endast 1 trappa upp i huset. Två rymliga sovrum med plats för dubbelsängar. Originalkök med gott om plats för förvaring och matplats för 4-6 personer. Rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck och fint ljusinsläpp där både soffgrupp och matmöbel får plats. Helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin samt separat gäst-WC. Stor inglasad balkong med utsikt mot den fina innergården. Här kan du skapa ditt eget drömhem!

Det finns gott om lekparker för barnen samt förskola- och skola för alla olika åldrar i närområdet. Stolpaskogen med springspår och skidspår på vintern finns endast ett stenkast bort. Åkerbyvägen är ett populärt område med närhet till Täby Centrum med hela dess utbud. Goda kommunikationer med både Roslagsbanan direkt till Stockholm Östra eller bussar till Mörby Centrum och tunnelbanan.

Brf Farmen är en välskött förening med god ekonomi. I Brf Farmen finns lägenheter i många olika storlekar, från 1:or på 39,5 kvm till 6:or på 131,5 kvm. Lägenheterna är ljusa och välplanerade. Här bor människor i alla åldrar, vilket bidrar till den trevliga boendemiljön. Förvaltningskontoret har sitt kontor på Åkerbyvägen 138.

Mer om mäklarna