Näsbypark, Täby

Kryssarvägen 10

Såld
  • 2 rum
  • 55,9 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till en fin insynsfri 2:a i populära och trivsamma Näsby Park

På Kryssarvägen möts man av en lummig och blomstrande innergård med flera uteplatser med sittgrupper och grillar. Här kan man ta sin kaffekopp och en bok och sitta i lugn och ro, eller kanske ha barnkalas eller en grillmiddag.
Näsby Park centrum ligger bara ett stenkast bort liksom Roslagsbanan som tar dig till stan på 20 minuter.
Lägenheten ligger helt insynsfritt och har ett kök med gott om plats för förvaring bakom vita skåpluckor och matplats för 4-6 personer.
Ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöbler.
Trevligt vardagsrum med plats för soffgrupp och TV-möbel. Här finns även utgången till den mysiga balkongen i sydostläge med plats för cafégrupp samt utsikt över trädtoppar. Det finns inglasning som man med lätthet kan installera om så önskas.
Stamrenoverat badrum (2021) med dusch. Förberett för installation av tvättmaskin för den som önskar. (Välutrustad tvättstuga finns i källarplan.)
Brf Slagskeppet är en gammal, välskött förening med god ekonomi. Stambyte gjordes 2021.

Här i hjärtat av Näsbypark bor du centralt, havsnära och lugnt med närhet till bland annat förskola, skola, köpcentrum, bra kommunikationer och trevliga promenadstråk. Täby Centrum ligger en enkel bussresa bort och Stockholms innerstad en kort tåg- eller biltur.

Om du uppskattar lugn och ro med närhet till grönområden är Näsby Park förmodligen rätt ställe för dig att bo på. En kort promenad till härlig badstrand i Näsaäng där även tennisbana och café finns samt fina promenadstråk längs vattnet.
Här har man skogen och naturen runt knuten och samtidigt bara 200 meter till mysigt närcentrum med mataffär, apotek, vårdcentral, restauranger, bibliotek, butiker samt kommunikationer.
Goda kommunikationer via buss till Täby Centrum och Roslagsbanan direkt in till Stockholm som tar ca 20 minuter.

Mer om mäklarna