Torpedbåten 3 inbäddad i grönska.

Näsby Park, Täby

Eskadervägen 46

Såld
  • 2,5 rum
  • 67 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus, perfekt planerad och insynsskyddad 2,5 rok på Eskadervägen 46

Välkommen till denna stora 2.5 rok i hjärtat av Näsby Park! En ljus och optimalt planerad lägenhet med badrum från 2015 och rymlig balkong.

Välkommen till denna stora 2.5 rok i hjärtat av Näsby Park! En ljus och optimalt planerad lägenhet. Kök med angränsande stor matplats för 8-10 personer och en rymlig balkong. Denna 2.5 rummaren är i något slitet skick, förutom badrummet som är stambytt 2015, men kan med en enklare renovering omvandlas till en mycket trevlig bostad.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här 2.5 finns en stor, insynsskyddad och fin balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor, sydväst läge och med plats för soffgrupp.

Lägenheten är attraktivt belägen med direkt anslutning till vackra centralparken med utomhusbad, stora lekplatser, pulkabacke och hundpark ? perfekt för dig som söker ett äldre boende med låg månadsavgift i oslagbar omgivning!
Här bor du i vackra kvarter med kort promenadavstånd till, till exempelvis Roslagsbanan som tar er till Stockholm C. på ca 20 minuter, Stora Värtan med sandstrand och vacker strandpromenad ,shopping och matvarubutiker.

För soldyrkare finns det en gemensam takterrass på våning nio med milsvid utsikt.

Mer om mäklarna