Näsby Park, Täby

Eskadervägen 18, 3tr

Såld
  • 4 rum
  • 110,1 kvm
  • Bostadsrätt

Mycket fin fyra i populära, klassiska och trivsamma Näsby Park

När du öppnar dörren till denna fina lägenhet behöver du inte tänka på något annat än att ställa in möblerna och börja bo. Här kliver du in i en annorlunda planlösning med stort kök . lägenheten är genomgående och har stora fönster som släpper in generöst med ljus även vintertid.

Är du på jakt efter ett hem i fint skick där du bara kan flytta in och koppla av kan det här vara lägenheten för dig. Lägenheten är omfattande renoverad och ombyggd på 2000-talet från en 5:a till en 3/4:a. Mycket stort kök med villakaraktär och matplats för 8-10 personer. Här finns både rymligt stambytt badrum, gäst wc och det ovanliga lilla tvättutrymmet med tvätt och torkmaskin. Genomgående fina ekparkettgolv, klinkergolv och ljusa färger På Eskadervägen 18, 3tr hittar vi denna lägenhet vars generösa ljusinsläpp gör det lätt att trivas i . Lägenhetens generösa ytor lämnar gott om plats åt både skrymmande möbler och stora personligheter.

I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens lilla och mysiga balkong med eftermiddagssol, kvällssol och plats för ett mindre bord. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära.

Brf Jagaren är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter.
Ifrån den välkomnade entrén är det inga trappor till hissen vilket gör detta boende perfekt för äldre boende och barnfamiljer.

Om du uppskattar lugn och ro med närhet till grönområden är Näsby Park förmodligen rätt ställe för dig att bo på. I denna förort till Stockholm city har man skogen och naturen bakom knuten, och samtidigt bara 200 meter till mysigt närcentrum med mataffär, apotek, vårdcentral, restauranger, bibliotek, butiker och tåg som tar er in till Stockholm C. på 20 minuter
Välkommen på visning!

Mer om mäklarna