Näsby Park, Täby

Eskadervägen 38, 1 tr

REDO™
  • 2 rum
  • 58,5 kvm
  • Bostadsrätt

Unik tvårumslägenhet i fantastiskt skick med balkong i västläge.

Varmt välkommen till denna renoverade tvårummare om 58.5 kvadratmeter i utsökt skick .
Här erbjuds en unik, ljus och stilren bostad. Denna smakfullt renoverade tvårumslägenhet strålar av hög kvalitet och är redo att välkomna sina nya ägare.
För den matlagningsentusiasten är detta drömboendet! Köket är helt nytt och omgestaltat med generösa arbetsytor i gediget trä, en rymlig kyl och frys, en imponerande 70 cm häll, inbyggd ugn och mikrovågsugn.

Samtliga golv pryds av nya, vackra enstaviga trägolv, och alla väggar är elegant vitmålade. I vardagsrummet fångar ribbväggen uppmärksamheten och bidrar till en extra touch av elegans.

Med gott om förvaringsutrymme behöver du inte offra något när du flyttar in ? här finns plats för varje plagg och pryl. Elsystemet och elcentralen har helt bytts ut, och samtliga fönster är nya, tredubbla glasfönster för optimal energieffektivitet.

När solen kikar fram kan du enkelt öppna dörren till den charmiga och mysiga balkongen. Här kan du njuta av eftermiddags- och kvällssol samtidigt som det finns plats för ett mindre bord. På morgonen reflekterar solstrålarna från grannhuset och skapar ett mysigt ljus i lägenheten.

Belägen i det trivsamma, klassiska och omtyckta området Näsby Park, har du bara tre minuters promenad till Roslagsbanan, som tar dig till Stockholm C på cirka 20 minuter (Universitetet ca 18 min). Näsaäng, med sin vackra badstrand och mer, finns inom bekvämt gångavstånd, och Täby centrum är en enkel bussresa bort. I Näsby Park finns också en matbutik, trevliga promenadstråk, grönskande parker, utomhusbassänger i den stora centralparken, lekplatser för både barn och fyrbenta familjemedlemmar, samt restauranger, bibliotek, apotek, vårdcentral, blomsteraffär och mysiga butiker ? vilket gör livet enklare för dig!

Välkommen hem!

För mer info, vänligen kontakta fastighetsmäklare Beba Klinta mob. 073-963 92 82 alt. beba.klinta@skandiamaklarna.se

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Näsby Park, Täby

Eskadervägen 38, 1 tr

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.