Näsby Park, Täby

Kryssarvägen 4

Såld
  • 3 rum
  • 74,6 kvm
  • Bostadsrätt

Mycket fin trea i omtyckta, trevliga och mysiga Näsby Park

Här öppnar du dörren till ett fint och välskött hem som går utmärkt att flytta in i precis som det är. Ta chansen att flytta in i denna hemtrevliga och välplanerade trea med stambytt badrum från 2021.Modernt kök med både inbyggd tvättmaskin och torktumlare samt rymlig balkong i sydöst mot innergård.

Här finner du en lägenhet som är i fint skick där du inte behöver göra mer än att flytta in. Känslan av hemtrevnad är svår att sätta fingret på, men det är ingen som kan missa att den är närvarande i det här hemmet. Lägenheten erbjuder en boyta om 74.6 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök. Ta chansen att flytta in i denna hemtrevliga och välplanerade lägenhet med stambytt badrum från 2021. Modernt kök med både inbyggd tvättmaskin och torktumlare samt rymlig balkong i sydöst mot innergård.

Här är du del av en gammal, välskött och stabil förening med god ekonomi. Via föreningen har du tillgång till två moderna tvättstugor med vardera tre snabba storhushållsmaskiner samt torktumlare. Varje tvättstuga har även tillhörande torkrum, i ett av torkrummen finns ett torkskåp. Separat mangelrum finns. Bastu, biljardrum och hobbyrum samt ett rum för samvaro (Bistro). Övernattningsrum med toalett och litet pentry som går att hyra. Trevlig parkliknande innergård med lekplats. Grillmöjligheter samt fyra olika sittgrupper på gården. Del i en boulebana vid Näsbyparks kyrka.

Detta omtyckta, trevliga och mysiga område i Näsby Park är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo familjevänligt, attraktivt och naturnära. På 5 minuters promenad når ni Stora Värtan med populärt sandstrandsbad, lång strandpromenad, parker m.m .
Här har du nära till allt vardagen kräver ? bra kommunikationer ( 2 minuter gångväg till Roslagsbanan som tar er till Stockholm C. på ca 20 minuter), vackra grönområden, butiker, förskola och skola.
Välkommen!

Mer om mäklarna