Näsby Park, Täby

Kryssarvägen 8

Såld
  • 6 rum
  • 126,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad lägenhet om 126 kvm högst upp i huset med härlig utsikt!

Varmt välkommen till denna underbara och välplanerade lägenhet på den eftertraktade adressen Kryssarvägen. Med en yta på cirka 126 kvm har lägenheten ett privat läge högst upp i byggnaden, vilket ger en fantastisk utsikt. Köket är helt nyrenoverat och installerades 2022. Badrummet har också genomgått en helrenovering med nya rör och kakel under 2021. I vardagsrummet finns en öppen spis som skapar en mysig atmosfär, och de stora fönsterpartierna ger inte bara rikligt med naturligt ljus utan leder också ut till en balkong som är skyddad från insyn.

Lägenheten har fyra rymliga sovrum och ett matrum som smidigt ansluter till köket. Med sin placering högst upp i huset erbjuder lägenheten en privat och lugn miljö. Utsikten och närheten till naturen gör detta till en unik plats att kalla hem. I lägenheten möts du av det nyrenoverade köket och det helkaklade badrummet, vilket ger en fräsch känsla.

Vardagsrummet blir en perfekt plats att koppla av med öppen spisens sken och möjligheten att beundra den omgivande utsikten genom de generösa fönstren. Balkongen blir en förlängning av vardagsrummet och blir en privat oas med möjlighet att njuta av frisk luft och den fina utsikten. Med fyra sovrum finns gott om utrymme för familj, gäster eller arbetsutrymme.

Den populära adressen på Kryssarvägen är ett extra plus med närhet till Näsbypark centrum och Roslagsbanan runt hörnet gör den till en riktigt attraktiv bostad.
Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor eller vill veta mer!

Fastighetsmäklare Beba Klinta 073-963 92 82 alt. beba.klinta@skandiamaklarna.se

Mer om mäklarna