Grindtorp, Täby

Kometvägen 7, 18333 Täby

  • 2 rum
  • 59,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 495 000 kr
Månadsavgift: 4 273 kr/mån

Totalrenoverad 2:a med stor balkong i söderläge!

+ Totalrenoverad 2021
+ Modernt kök
+ Nyrenoverat badrum
+ Solig balkong i söderläge
+ Stabil förening med utmärkt ekonomi
+ Nära till kollektivtrafik

Varmt välkommen till denna ljusa tvåa i det eftertraktade Grindtorp och grip möjligheten att äga denna lägenhet som utmärker sig med eleganta ytskikt och välplanerade lösningar, inklusive en imponerande dubbelbalkong.
Det helkaklade badrummet är utrustat med en avkopplande massagedusch, som kommer att bli din nya favoritplats i badrummet. Det moderna köket, i vitt utförande med en köksö, genomgick en renovering 2021 och har optimerats för att skapa en behaglig atmosfär i hela lägenheten.

Du kommer att uppskatta de generösa förvaringsmöjligheterna som finns i en smart garderobsvägg i både hall och sovrum. Vardagsrummet öppnar upp till den rymliga dubbelbalkongen i sydvästläge, cirka 16 kvadratmeter stor, och erbjuder en terrassliknande upplevelse med utsikt över trädkronorna.
Perfekt beläget i det omtyckta Grindtorp med bekvämt gångavstånd till Täby Centrum och kollektivtrafik. I närområdet finner du skolor, förskolor, badmöjligheter, grönområden samt Täby Centrum med ett omfattande utbud av butiker, kaféer och restauranger.

Välkommen hem!

För ytterligare information, vänligen kontakta fastighetsmäklare Beba Klinta på telefon 073-0963 92 82 eller via e-post beba.klinta@skandiamaklarna.se!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Grindtorp, Täby

Kometvägen 7, 18333 Täby

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.