Grindtorp, Täby

Grindtorpsvägen 27

Såld
  • 4 rum
  • 96 kvm
  • Bostadsrätt

Stor och optimalt planerad fyra med stor dubbelbalkong,i mysigt västläge.

Stor och optimalt planerad fyra med stor dubbelbalkong,i mysigt västläge. Stambytt och utbyggt badrum ger plats åt både badkar tvättpelare och förvaring. Rymligt och praktiskt kök med vita träsnickerier och oanvänd diskmaskin.
Kort gångavstånd till Täby Centrum och till utmärka kommunikationer.

På Grindtorpsvägen 27 välkomnas du in i denna väldisponerade lägenhet med extra stort och stambytt badrum. Här bor du på 96 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök. En hemtrevlig bostad med lättmöblerade och generösa ytor.

I vardagsrummet och sovrummet hittar vi utgången till bostadens stora och mysiga dubbelbalkong med lättmöblerade ytor och sol hela eftermiddagen och kvällen. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära..

I månadsavgiften ingår ett källarförråd på ca 6 kvm, bredband, värme vatten m.m. I brf. Juptier är du garanterad en p-plast mot avgift.

I från lägenheten är det kort gångavstånd till Täby Centrum med all tänkbar service och till utmärka kommunikationer som tar er till Stockholm C, på ca 20 minuter.

HSB Brf Jupiter 1 i Täby är en gammal, välskött och stabil förening med god ekonomi, en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, övernattningslägenhet och en trevlig, stor bilfri innergård..https://www.brfjupiter.se/

Omtyckta, klassiska och trivsamma Grindtorp är ett utmärkt område för den med höga krav på sitt boende. Omgivningen andas småstad och kärnan i Täby består av en klassisk huvudgata med butiker och olika typer av service. Här finns bland annat förskola, skola, köpcentrum, bra kommunikationer och vackra grönområden.
Välkomna på visning!

Mer om mäklarna