Områdesbild runt Palmstruchsvägen 53

Gribbylund, Täby

Palmstruchs väg 53

Såld
  • 4 rum
  • 80,5 kvm
  • Bostadsrätt

Gavel 4:a med uteplats i sydväst.

Gavel 4:a med uteplats i sydväst.

I ett lugnt, naturskönt och barnvänligt området finner du denna gavel 4:a på markplan med rymlig uteplats i sydväst. Handikappanpassad ingång utan trappor och med fjärrstyrd entrédörr. Rymlig och välkomnande hall med nyare parkettgolv. Kök med bra arbetsytor, stor rostfri kyl och frys och diskmaskin. Stor matplats för 8 -10 personer och öppet till ljust vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar (vägg mot sovrum går att ta ner för ett större vardagsrum). Utgång till trädäckad uteplats sydväst som angränsar mot mysig liten skog.
3 st rymliga sovrum varav två med nyare parkettgolv Stort kaklat badrum från byggåret 1989 med badkar, handdukstork och plats för tvättmaskin . Trygg och välskött HSB- bostadsrättsförening med oförändrade avgifter sedan 2007.
I månadsavgiften ingår värme, varmvatten, bredband, tv och rymligt källarförråd i huset. Föreningen har bergvärme och nyligen renoverade gårdar med fantastiskt vackra planteringar.
Endast 5 minuters gångväg till den härliga badsjön Rönningesjön och dess stora angränsande grönområden med löparspår, 4H-gård och vackra omgivningar. Dag/nattbussar som tar er till Täby centrum på ca 5 minuter och Mörby centrum (tunnelbana) på ca 10 minuter. Runt hörnet finns bra ICA-affär, flera restauranger, bibliotek, 3 skolor och flera förskolor.

Mer om mäklarna