Täby

Kryssarvägen 6

  • 2 rum
  • 57,2 kvm
  • Bostadsrätt
Accepterat pris 2 800 000 kr
Månadsavgift: 3 279 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Välplanerad lägenhet högst upp i huset med fantastisk utsikt i en solid och populär BRF!

*** ACCEPTERAT PRIS 2 800 000 KR***

Varmt välkommen till denna underbara och välarrangerade bostad på den åtråvärda adressen Kryssarvägen 6. Med en yta på cirka 57 kvm har bostaden ett privat läge högst upp i byggnaden, vilket ger en imponerande utsikt. Köket har nyligen renoverats och installerades år 2021. Badrummet har också genomgått en fullständig renovering under 2021. I vardagsrummet finns stora fönster som ger generöst med naturligt ljus och leder ut till den insynsskyddade balkongen.

Bostaden har ett rymligt sovrum med plats för arbetshörna eller annat möblemang. Med sin placering högst upp i huset erbjuder bostaden en privat och fridfull miljö. Utsikten och närheten till naturen gör detta till en unik plats att kalla hem. I bostaden välkomnas du av det nyligen renoverade köket och det helkaklade badrummet, vilket ger en modern och fräsch atmosfär.

Vardagsrummet blir en perfekt plats att koppla av med generöst ljusinsläpp och möjligheten att njuta av omgivningens skönhet genom de stora fönstren. Balkongen blir en förlängning av vardagsrummet och erbjuder en privat oas med möjlighet att andas in frisk luft och beundra utsikten. Här finns gott om utrymme för vänner och familj.
Den populära adressen på Kryssarvägen är ett extra plus med närhet till Näsbypark centrum och Roslagsbanan runt hörnet, vilket gör det till en riktigt attraktiv bostad. Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor eller vill veta mer!

Fastighetsmäklare Beba Klinta 073-963 92 82 alt. beba.klinta@skandiamaklarna.se

Boka visning

  • Varmt välkommen på visning!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Täby

Kryssarvägen 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.