Surte

Granhäcksvägen 3D

Såld
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Totalrenoverad 2a med balkong med kvällssol!

Med största nöje presenterar vi nu denna totalrenoverade drömtvåa i omtyckta Brf Granhäcken. Njut av moderna materialval, gott ljusinsläpp och felfritt solläge från balkongen.

Väl i bostaden finner du genomgående goda materialval samt stilren färgsättning. I hallen finns plats för avhängning samt tilltagen garderob. Badrummet är nyrenoverat och helkaklat och håller mycket hög standard. Köket är väl tilltaget och erbjuder därmed rikligt med både bänkyta samt förvaring. Fullutrustat kök samt fullstor kyl och frys och plats för matgrupp vid fönstret i öster. I sovrummet finner du gott om utrymme för både dubbelsäng samt möjlig garderob eller hemmakontor. Platsbyggda garderober finns idag för ytterligare förvaring. I vardagsrummet finner du ett härligt ljusinsläpp från väster samt en lättmöblerad layout. Här har du utgång till den härliga balkongen med både härlig utsikt samt svårslaget solläge, med sol från lunch till kväll.

I föreningen finns tvättstuga, förråd samt parkering för de boende, separat kö tillämpas. Föreningen har låg belåning, god ekonomi och som en av Ales största föreningar finns en bra underhållsplan samt högkvalitativ förvaltning med bra service.

Här råder kort gångavstånd till serviceutbudet i Surte samt pendeln, som tar dig till Göteborg på endast 13 min! I närheten finns även förskola, grundskola samt idrottsplats. Som extra lyx finns fina promenadstråk och badsjö direkt ovanför föreningen, utmärkt för dig som vill ha nära till naturen. Här har du ett perfekt boende för dig som pendlar till stan och som har höga krav på ditt boende. Välkommen hem!

Mer om mäklarna