Granlo, Sundsvall

Vikingavägen 53B

Såld
  • 2 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt

Genomgående, stor 2:a om 68 kvm i fint skick med inglasad balkong i populära Granlo!

- Nära grönområde. - Närhet till busshållplats. - Närhet till centrala Sundsvall. - Barnvänligt område.

Välkomna till Vikingavägen 53B, där du/ni har möjlighet att förvärva en trivsam och fräsch 2:a belägen överst i låghus om 68 kvm.

Lägenheten erbjuder en välkomnande och trevlig hall med intilliggande klädkammare, klädkammaren är en f.d toalett och kan lätt återställas om så önskas. Vardagsrum med burspråk och utgång till den inglasade balkongen. Kök med matplats som rymmer 4-6 personer där du kan njuta av middagar med fint ljusinsläpp, här finns gott om plats för förvaring och köket är praktiskt och trivsamt. I sovrummet, där finns plats för både dubbelsäng och god förvaring i nya garderobsenheten som täcker hela väggen. Nyrenoverat badrum med badkar, toalett, handfat, handdukstork, skåp samt tvättmaskin för ett bekvämt boende.

Bostaden är perfekt för dig eller er som söker ett trivsamt boende i ett populärt område. I månadsavgiften om 4 456 kr ingår värme, vatten, bredband, kabel-tv, bostadsrättstillägg samt balkongtillägg.

Granlo är ett populärt och lugnt område 10 minuter utanför Sundsvalls stadskärna, belägen mellan Bergsåker och Sundsvall stad. Här bor du med närhet till grönområden, matbutik, förskola, grundskola, gymnasium, högskola, pizzeria, gym, vårdcentral och apotek. Närmsta busshållplats finns alldeles ovanför bostadsentrén där du tar dig vidare mot Sundsvall centrum på knappa 10 minuter eller mot Bergsåker. Bussen går med jämna mellanrum eftersom det är stadstrafiklinje 1.

Varmt välkommen med din visningsbokning!.

Mer om mäklarna