Kök med utgång till balkong

Granlo, Sundsvall

Västra vägen 74A

Såld
  • 3 rum
  • 83 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och renoverad 3:a med kalasläge på Västra vägen. Här avnjuts solen från den inglasade balkongen mot söder och i ett fritt läge med fin utsikt och dessutom med närhet till garaget, väldigt praktiskt. Bostaden har goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober och i klädkammare. I badrummet finns tvättmaskin och det generösa vardagsrummet har stora fönsterpartier ut mot föreningens gemensamhetsytor och grönområden.

I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband, kabel-tv, balkongtillägg och bostadsrättstillägg. Till lägenheten hör ett källarförråd och en matkällare och i samma hus finns även tvättstuga. Möjlighet att hyra varmgarage finns.

Granlo är ett populärt och lugnt område 10 minuter utanför Sundsvalls stadskärna, belägen mellan Bergsåker och Sundsvalls centrum. Här bor du med närhet till grönområden, matbutik, förskola, grundskola, gymnasium, högskola, pizzeria, gym, äventysgolf, vårdcentral och apotek. Närmsta busshållplats finns en bit bort efter gatan där du tar dig vidare mot Sundsvall centrum på knappa 10 minuter. Bussen går med jämna mellanrum eftersom det är stadstrafiklinje 1.

Välkommen på visningen!

Mer om mäklarna