Utsikten från kök och ett sovrum mot Norra Berget ger härligt ljusflöde i lägenheten och ingen insyn!

Centralt, Sundsvall

Storgatan 63A

Såld
  • 3 rum
  • 67,5 kvm
  • Bostadsrätt

Tilltalande, ljus 3:a med uthyrningsmöjlighet, fin utsikt och lugnt centralt läge!

Välkomna till Storgatan 63A!

Här erbjuds du 67,5 väldisponerade kvadratmeter med två rymliga sovrum och ljuvlig utsikt, tack vare de stora fönsterpartierna i två väderstreck berikas bostaden av ett genomgående ljusflöde. En luftig hall med golvvärme samt ett praktiskt kök med matplats. Vidare i bostaden finner du ett trevligt vardagsrum med god plats för större soffgrupp och sociala tillställningar. I direkt anslutning till vardagsrummet finns bostadens balkong som tack vare inglasningen ger dig chansen att förlänga de älskvärda sommarmånaderna. Bostaden präglas även med en egen tvättmaskin i f.d gästtoaletten. Bostaden erbjuder även ett mycket fräscht helkaklat badrum med trevligt ljusinsläpp från badrummets fönster, badkar, toalett, handfat och golvvärme. Det finns två entrédörrar till lägenheten vilket ger möjlighet till uthyrningsrum, alternativt perfekt tonårsrum med egen entrédörr.

Bostaden är trevligt belägen med fritt läge i närhet till härliga parkmiljöer och flerbostadshus från 50-talet, trevliga prommenadstråk längs med Selångers ån. Här hittar du all bekvämlighet och närhet till allt, i direkt anslutning till bostaden har du pizzerior, närbutik, Mittuniversitetet, Sundsvalls äventyrsbad Himlabadet och gym med 24/7 öppet. Närhet till skolor.

Här bor du i en välskött och stabil HSB-förening, BRF Västra tullen, ingen avgiftshöjning för 2024. Föreningen består av 66st lägenheter upplåtna med bostadsrätt, dolda tillgångar i form av 10st lokaler upplåten med hyresrätt. 36 bilplatser finns för uthyrning till föreningens medlemmar. Till dessa är det separat kö. I förening finns tillgång till relaxrum med bastu och solarium, festlokal, hobbyrum och uthyrningsrum.

Kommunikationen är god i området då du endast 150 meter från bostaden finner närmaste busshållplats, här går stadsbussar, busslinje 1 som tar dig endast på ett par minuter in till Sundsvalls busscentral eller vidare mot Bergsåker. Bussen går med endast ett mellanrum av 10 minuter.

Varmt välkommen med din visnings bokning!

Mer om mäklarna