Bosvedjan, Sundsvall

Bågevägen 59D

Såld
  • 3 rum
  • 83 kvm
  • Bostadsrätt

Nyrenoverad trerummare med en av adressens bästa utsikter!

Välkomna till denna stilrent renoverade lägenhet i Sveriges näst största bostadsrättsförening, Bosvedjan! Bostaden är en hörnlägenhet på andra våningen med en egen inglasad balkong som erbjuder fin utsikt mot Södra Stadsberget. Badrummet renoverades av föreningen 05/06, allt annat har totalrenoverats 2022.

Lägenheten har genomgående parkett och vita väggar. Entrén bjuder på en rymlig hall med gedigna ytor för avhängning och förvaring. Badrummet är helkaklat och utrustat med bland annat badkar och egen tvättmaskin. Vägg i vägg finns det ljusa köket, där även utgången till den inglasade balkongen finns. Köket som är i vinkel möjliggör en matplats för fyra till sex personer som kan placeras längs fönstret. Matplatsen, som ligger i direkt anslutning till den inglasade balkongen, ger en öppen känsla och gör det enkelt att underhålla åt båda hållen.

Tillgång till vardagsrummet finner du från köket likväl som hallen. Här finns stora fönster med gott om ljusinsläpp och utsikt mot Södra Stadsberget. Dessutom finns det gott om plats för soffgrupp och kontorsdel om så önskas. Vidare rymmer lägenheten två sovrum. Eftersom båda sovrummen har platsbyggda garderober så finns plats för en dubbelsäng i ett rum och en större enkel i det andra. Utöver detta finns ändå plats kvar för diverse möblemang och dekoration. På den luftiga, inglasade balkongen avnjuts ljusa sommarkvällar, här finns plats för balkongmöbler och diverse dekorationer.

Föreningen är välskött och här finns en bra granngemenskap med många gemensamhetslokaler och gemensamhetsanläggningar som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Bland annat festlokal, övernattningslägenhet, lekparker, grillplatser mm. Det finns närhet till diverse butiker och kommunikationerna är goda mot centrum såväl som Birsta city.

Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Mer om mäklarna