Ursvik, Sundbyberg

Grönlingens väg 4

Såld
  • 4 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

UNIK 4:A PÅ BÄSTA LÄGE I URSVIK MED 2 RYMLIGA UTEPLATSER!

Välkommen till denna charmiga 4:a som ger dig en unik radhuskänsla och två fantastiska uteplatser. Perfekt placerade för att fånga solen från olika väderstreck, inbjuder de till underbara stunder av social samvaro och grillning.

Här möts du av generösa och luftiga ytor, med stora öppna mellanrum mellan vardagsrum och kök, där det fullt utrustade köket blir en central plats för kulinariska äventyr och gemenskap. Den välplanerade bostaden rymmer även tre sovrum i fil, vilket ger en praktisk och harmonisk boendeupplevelse. Det väl tilltagna badrummet och den extra gäst-WC:n sätter komforten i fokus och betonar den omsorgsfulla planeringen.

De två imponerande uteplatserna är verkligen höjdpunkten, där den ena lockar med soliga dagar och grillkvällar med vänner, medan den andra erbjuder en lugn plats för avkoppling.

Denna bostad är inte bara ett hem, det är en möjlighet att uppleva bekvämt boende med en optimal planlösning och en stabil Brf som ytterligare förhöjer värdet. Belägen i ett grönt område blir detta din egen privata plats att trivas. Välkommen till en boendemöjlighet där varje detalj är utformad för att ge dig det bästa av vardagen.

Mer om mäklarna