Ursvik/Sundbyberg, Sundbyberg

Ursviks allé 21, 17464 Sundbyberg

REDO™
  • 2 rum
  • 46 kvm
  • Bostadsrätt

Insynsskyddad tvåa med stor balkong!

**Kommande försäljning kontakta ansvarig mäklare för mer information**

Välkommen hem till denna tvårummare om 46 kvadratmeter i toppskick. En öppen och lättmöblerad lägenhet som erbjuder sociala ytor och stora fönsterpartier som skapar en härlig känsla i bostaden. Lägenheten har en stor balkong som bjuder in till många trevliga stunder med vänner och familj eller med en morgonkaffe i ostört läge. Fastigheten The Tube är en av de modernaste fastigheterna i populära Ursvik som har en fantastisk takterrass om 60kvm med pentry och wc/dusch intill som kan nyttjas av de boende!

Redan i hallen möts ni av de goda förvaringsmöjligheter via hatthylla och garderober. Vidare finns ett ljust och öppet vardagsrum med utgång till den stora balkongen. Modernt och välplanerat kök med diskmaskin samt plats för matbord och stolar. Generöst sovrum som rymmer allt ifrån dubbelsäng, byråer och övrigt möblemang. Väl tilltaget badrum med duschhörna och tvätt/torkmaskin för bästa komfort. Lägenheten präglas av genomgående fina och ljusa ytskikt, parkettgolv samt ljusinsläpp från två väderstreck.

Populär och välskött förening med god ekonomi. Byggnader i gott skick då dem stod klara år 2018. Till varje lägenhet tillhör ett källarförråd och i avgiften ingår värme, kallvatten, TV grundutbud. I huset finns hiss, cykel- och barnvagnsrum samt möjlighet att hyra p-plats i garaget.

Här bor du vid ett av Ursviks trevligaste lägen - bara ett stenkast från kommunikation och härlig natur! Ursvik är ett nyproducerat och expanderande bostadsområde där arkitekterna har lyckats med allt och ett av Sundbybergs mest populära områden bland såväl ungdomar och barnfamiljer. I närheten av bostaden finns uppskattat motionsområde med el-upplysta löpspår, gym, skönhetssalonger, flertalet restauranger, caféer samt mini-livs. På 2 minuters gångavstånd från bostaden går buss 504 vid som tar dig bl.a. Sundbybergs Centrum, Rissne eller Hallonbergen. Från Sundbybergs Centrum tar du dig till Stockholms City på endast 8 minuter. Cykelavstånd till såväl Sundbyberg C samt hela vägen in till Stockholm-City. Området har många framtidsplaner, tvärbanan beräknas stå färdig inom kort som kommer ta dig direkt mellan Kista eller Sickla.

Ebba Blom - 0709391356

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Ursvik/Sundbyberg, Sundbyberg

Ursviks allé 21, 17464 Sundbyberg

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.