Ör, Sundbyberg

Örsvängen 11

Såld
  • 3 rum
  • 74 kvm
  • Bostadsrätt

Topprenoverad trea högt upp i huset med balkong mot grönska!

Äntligen kan vi presentera detta synnerligen trivsamma och generöst utformade boende med fritt hörnläge högt upp i huset och fantastisk utsikt över park och grönska. Sällan har 74 kvadratmeter erbjudit så mycket funktion som i denna fint och påkostade och totalrenoverade trea. Den stora balkongen med många soltimmar blir ert favoritrum under sommarhalvåret och gör att bostadens ytor växer ytterligare. Vidare erbjuder bostaden ett stort och lättmöblerat vardagsrum, topprenoverat kök, två sovrum, generösa förvaringsmöjligheter, badrum med komfortgolvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt gäst-wc. Välkomna till ett underbart boende med tillgång till det bästa från både Sundbyberg och Solna!

- Stor balkong mot grönska.
- Högt ogenerat hörnläge.
- Insynsskyddat.
- Totalrenoverad bostad!
- Påkostade materialval.
- Badrum med kombimaskin.
- Gäst-wc.
- Stambytt fastighet.
- Generösa förvaringsmöjligheter.
- Stort förråd
- Lediga parkeringsplatser!
- Ett stenkast från sjöar & parker.
- Nära kommunikationer.

Brf Hästhoven 2 är en välskött och stabil bostadsrättsförening med friköpt mark och stora dolda tillgångar i hela 17 st hyresrätter kvar. Föreningen karaktäriseras av god ekonomi samt trivsamma, välskötta och stambytta hus. Föreningens medlemmar disponerar över rymliga källarförråd, flera tvättstugor, fina gårdar med lekplats och sittmöjligheter samt ett flertal prisvärda parkeringsplatser både med och utan tillgång till el. OBS! Föreningen har lediga parkeringsplatser i dagsläget.

Örsvängen 11 ligger på en av Sundbybergs mest natur- och sjönära lägen! Mittemellan Lötsjön, Råstasjön och Ursviks friluftsområde hittar ni denna pärla med nära tillgång till en rad utomhusaktiviteter. Ett stenkast från porten finner ni badmintonhall, tennishall, padelbana och fotbollsplaner. En bit bort finns även ett häststall. Promenadavstånd till Nordens största shoppinggalleria Mall of Scandinavia samt Sundbybergs småstadscharm och serviceutbud i närheten. Även kortare promenad till systembolaget och stora coop. Med ca 500 meter till tunnelbanan, ca 400 meter till ett flertal busslinjer och oftast under 20 minuters bilfärd till Stockholms innerstad, hittar ni här ett drömläge intill naturen men med nära access till city!

Kontakta ansvarig mäklare Victor Aghester för mer information.

Mer om mäklarna