Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Vintergatan 15A

REDO™
  • 4 rum
  • 98 kvm
  • Bostadsrätt

Väldisponerad 4:a i sekelskifteshus!

**Kommande försäljning! Kontakta ansvarig mäklare Ebba Blom för mer information. **

Varmt välkomna till denna väldisponerade och familjevänliga 4-rumslägenhet i centrala Sundbyberg! Här erbjuds boende i en imponerande fastighet från 1920, där föreningen stoltserar med områdets mest charmiga innergård, synlig från både köket och ett av sovrummen. Lägenheten genomsyras av vacker sekelskifteskaraktär och imponerande takhöjd. Samtliga rum pryds av djupa fönsternischer och stora fönsterpartier, som skapar en ljus och luftig atmosfär. Det renoverade köket utmärker sig med gedigna arbetsytor, generöst ljusinsläpp och plats för en rymlig matplats. Från köket leder dubbla dörrar ut till den fantastiska balkongen som vetter mot den idylliska innergården i västerläge. Vardagsrummets generösa yta möjliggör bekväm möblering med en stor soffa, soffbord, tv-bänk och övrigt möblemang. Det största sovrummet rymmer en dubbelsäng, garderobsvägg och extra förvaringsmöjligheter. De övriga två sovrummen är också bra till ytan och är oerhört mysiga. Bostaden har både ett stort badrum och en separat WC. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin. Den rymliga hallen erbjuder utmärkta avhängnings- och förvaringsmöjligheter med en platsbyggd garderob med spegeldörrar. Genomgående fina golv och väggmålningar bidrar till den harmoniska atmosfären i hela lägenheten.

Brf Stugan 2 består av adresserna Vintergatan 15B, Vintergatan 15A samt Tallgatan 9. Huset är byggt år 1920 med tidstypiska detaljer och bevarad charm. Föreningen ombildades till Brf 2000/2001 och består idag av 30 bostadsrätter, 1 hyresrätt samt en lokal för uthyrning. Lågt belånad förening med 4 207kr i lån per kvm.

Vintergatan är beläget optimalt i ett lugnt område nära centrum. Bostaden ligger i närheten av Sturegatan där affärer, restauranger och butiker finns. Samtliga kommunikationer med buss, tunnelbana, tvärbana, SJ-tåg och pendeltåg nås på nära avstånd. Pendeltåget tar dig in till Stockholms Central på ca 8 minuter. I närheten finns fina naturområden som Lötsjön, Råstasjön och Marabouparken. Närliggande Tulegatan erbjuder gott om restauranger, caféer och gym.

Ebba Blom - 0709391356

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Vintergatan 15A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.