Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Prästgårdsgatan 2

Såld
  • 2 rum
  • 62 kvm
  • Bostadsrätt

Toppmodern och exklusiv tvåa i populära Arkaden!

Nu har du chansen att äga en exklusiv och toppmodern bostad i det eftertraktade projektet Arkaden, där du får njuta av bekvämligheten och alla fördelar med att bo i en nyproducerad lägenhet. Med generösa 62 kvadratmeter är detta hemmet fyllt med stil och påkostade detaljer. Här möts ni av en öppen och luftig planlösning som förenar kök, vardagsrum och matplats, vilket skapar en trevlig och social tillvaro i bostaden.

När ni kliver in i bostaden möts ni av en rymlig och öppen hall med goda förvaringsmöjligheter, vilket ger en välkomnande inledning till ert nya hem. Vidare öppnar sig bostaden till en härlig gemensam yta som erbjuder gott om plats för en stor matsalsgrupp och andra möbler efter era önskemål. Matsalen ansluter till vardagsrummet, där panoramafönstren ger en fantastisk öppen känsla och öppnar upp till en rymlig balkong med plats för såväl möbler som odlingar och där föreningen även tillåter grill. Köket är inspirerat av restaurangvärlden med rostfria detaljer som vackert bryts av mot detaljer i ek. Tack vare flera under- och överskåp samt den praktiska köksön är köket försett med fantastisk förvaring och arbetsyta, självklart försedd med fullständig maskinell utrustning. Sovrummet är stort nog för en dubbelsäng och ytterligare möblering. Härifrån når ni också den fantastiska balkongen tack vare två utgångar. Det finns även en rymlig garderobsvägg med skjutdörrar för förvaring. Det stora och helkaklade badrummet är utrustat med glasdörrar till duschen och är utformat med modern design och exklusiva materialval. I anslutning till badrummet finner ni såväl tvättmaskin som torktumlare tillsammans med förvaring och arbetsyta. Till bostaden tillhör ett källarförråd.

Tobin Properties har i samarbete med arkitekterna DinellJohansson, Koncept Stockholm och landskapsarkitekten Johan Paju utvecklat omsorgsfullt designade bostäder. Arkadens trapphus präglas av en ombonad och lugn hotellkänsla, medan själva bostäderna bjuder på både sociala ytor och privata zoner, med många smarta lösningar som förenklar livet.

Brf Arkaden är en äkta förening med 71 bostadsrätter. För de som behöver cykelparkering och plats för barnvagnar finns särskilda utrymmen avsatta. Dessutom finns ett miljörum för att underlätta källsortering. Föreningen tillhandahåller en praktisk övernattningslägenhet för de som har gäster på besök och en ateljé för kreativa aktiviteter. Upp på taket finner du den charmiga takterrassen med orangeri, perfekt för avkoppling. Tvättstuga finns också tillgänglig för medlemmarna.

De centrala läget i Sundbyberg ger dig närhet till ett brett utbud utav kommunikation. Du har tillgång till både Tunnelbana, bussar, tvärbana och pendeltåg med endast 10 minuter in till city. Du behöver inte längre välja mellan storstadslivet eller den härliga närheten till naturen, här finns allt! Här kan du ta hissen ner till populära caféet Volta för nybakat bröd till frukosten. I direkt närhet till fastigheten har du även restauranger och såsom, restaurang La vie, Babas burger och Meze fabriken.

Varmt välkomna på visning!

Ebba Blom - SkandiaMäklarna

Mer om mäklarna