Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Vattugatan 4

REDO™
  • 3 rum
  • 96 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till denna fantastiska lägenhet i Centrala Sundbyberg, där historisk charm möter modern komfort. Med en perfekt blandning av sekelskiftesdetaljer och nyrenoverade ytor skapar denna bostad en inbjudande atmosfär som genomsyras av ljus och komfort. Lägenheten lockar med ett generöst vardagsrum där genomgående parkett sträcker sig och erbjuder en varm och välkomnande atmosfär. Här finns gott om utrymme för stora möbler, vilket ger möjligheter att skapa en trivsam och inbjudande sällskapsyta. I anslutning till vardagsrummet finner ni en rymlig balkong i söderläge, perfekt för avkoppling och fina stunder utomhus. Intill vardagsrummet, smidigt arrangerat, hittar ni en plats som inbjuder till gemensamma måltider kring ett större matsalsbord. Det nyligen renoverade köket i gråa toner gifter sig fint med övriga inredningens färger och skapar en enhetlig och stilfull helhet i lägenheten. Det stora och luftiga sovrummet bjuder på överflöd av förvaringsmöjligheter, vilket hjälper till att hålla utrymmet prydligt och organiserat. Det andra sovrummet erbjuder mångsidighet ? det kan utgöra ett bekvämt barnrum, ett gästrum för besökande vänner och familj eller kanske en kontorsplats. Utanför sovrummet finns en bra yta som kan användas till förvaring eller kontor.

Föreningen planerar ett stambyte av såväl badrum som kök. Detta är således ett ypperligt tillfälle att förvärva denna bostad och få ett nyrenoverat badrum efter egen smak och tycke gratis eller till en bråkdel av kostnaden vid en vanlig badrumsrenovering. Intill badrummet finns en klädkammare som skulle kunna nyttjas för att förstora badrummet. Det finns också möjlighet att förädla denna bostad till 4rok genom att göra nuvarande kök till sovrum samt flytta kök till där nuvarande matplats är belägen.

BRF Stiftelsen 4 är en äkta, stabil förening som äger marken och består av 37 lägenheter samt 9 lokaler. Föreningen har en mycket låg skuldsättning om cirka 500kr/kvm och har trots flera stora renoveringar såsom takrenovering, fönsterbyte och fasadrenovering lyckats hålla avgifterna på mycket låga nivåer och dessutom inkluderat hushållsel i avgiften! Som medlem i föreningen ges möjlighet att nyttja barnvagnsrum, cykelförråd, tvättstuga, källsortering på innergården samt jättefin uteplats med grill och till samtliga lägenheter tillhör ett stort vindsförråd.

Bostaden är belägen ett stenkast från Sundbybergs centrum i ett attraktivt, lugnt och trivsamt område. Här har du närhet till Tornparken, ett vacker vattentorn med omkringliggande grönska. I Sundbybergs centrum finner du alla bekvämligheter som kan tänkas behövas så som mysiga caféer, restauranger, butiker och mataffärer. I motsatt riktningen finns vackra Råsta- och Lötsjön med härliga promenadstråk och dess fantastiska och lummiga omgivningar. Förutom vacker natur erbjuds även Ursviksmotionsområde med flera omtyckta spår och slingor. Här finns det som alla söker, närhet till natur och avkoppling samtidigt som stadsdelen vimlar av restauranger och krogar. Det centrala läget ger också möjligheten att ta sig snabbt in till eller genom stan med något av de kommunikationsmedel som passar bäst. Tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och flertalet busslinjer finns inom kort gångavstånd. Med Citybanan/pendeltåg tar du dig till Odenplan på bara 4 minuter. Tunnelbanan (Blå linjen) som tar dig till Stockholms City på 10 min. Tvärbana och flertalet busslinjer som tar dig till stora delar av Stockholm. Från Sundbybergs centrum går även flygbussar till Arlanda och Bromma flygplats.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Vattugatan 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.