Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Rosengatan 13

Såld
  • 1 rum
  • 25 kvm
  • Bostadsrätt

Kvadratsmart 1:a med balkong i soligt läge. Nära all kommunikation!

Varmt välkommen till hjärtat av Centrala Sundbyberg och omåttligt populära Rosengatan! På attraktiv adress finner ni denna trevliga 1:a på 25 välplanerade kvadratmeter med högt i tak. Perfekt förstaboende i en stabil och välskött bostadsrättsförening med låg avgift. Bostaden håller en fin standard med nyrenoverat badrum och fräscht kök med ett otroligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna ut mot grönskan. Planeringen möjliggör för ett flexibelt möblemang där såväl säng som matbord och/eller soffa ryms och dessutom jättebra förvaring i en klädkammare! Ypperligt läge med gångavstånd till ett mecka av kommunikationer, restauranger, service samt grönområden. Ett stenkast från Sundbybergs stadskärna med butiker och restauranger samt fjärr- och pendeltåg, bussar, tunnelbana och tvärbanan.

- Solid förening
- Helkaklat och stambytt badrum
- Stor balkong
- Låg avgift
- Attraktiv adress
- Nära kommunikationer
- 13 min till T-centralen med tunnelbana, 8 min med pendeltåg,
- 5 min till Odenplan med pendeltåg
- 13 min till Stockholm södra med pendeltåg
- Nära till matbutiker: Hemköp, Willys och även ICA Maxi i Solna Business Park
- Nära till Mall of Scandinavia och Bromma bBocks
- Nära till Bromma flygplats
- Flygbuss direkt till Arlanda
- Två SATS i närheten
- Mycket natur i närheten: Golfängarna, Lötsjön och Råstasjön.

Föreningen:
Välkommen till en trivsam och stabil förening! Förening bestående av 33 lägenheter och en lokal, en total boyta på 2099 kvm samt en lokalyta på 117 kvm. Föreningen strävar efter att skapa en gemenskap där alla medlemmar trivs och känner sig hemma.
Som medlem har du tillgång till olika bekvämligheter såsom tvättstuga, cykelförråd och barnvagnsförråd. Dessutom finns det vindsförråd, källarförråd och ett hobbyrum som kan användas för medlemmarnas intressen.

För att veta mer besök föreningens hemsida på https://brfrosengatan.wordpress.com/.

Centrala Sundbyberg:
Rosengatan 13 är beläget i hjärtat av Sundbyberg och erbjuder tillgång till stadens bästa resturanger och bekvämligheter. På bara några minuters promenadavstånd från bostaden hittar ni Sundbybergs station, där ni snabbt kan ta er med pendeltåg och tunnelbanans blå linje till alla delar av staden. Dessutom finns det ett brett utbud av skolor och förskolor i närheten för familjer med barn.

För de som älskar att vara aktiva och njuta av naturen finns det gott om möjligheter. Sundbybergs simhall och idrottsplats är bara ett stenkast bort, perfekt för de som vill träna eller koppla av. Lötsjön samt Råstasjön och dess charmiga promenadstråk längs sjöarna erbjuder en avkopplande atmosfär för trevliga promenader och picknickar. Dessutom kan ni besöka den populära Tornparken och njuta av dess grönområden.

Välkomna till Rosengatan 13!

Mer om mäklarna