Sturefors, Sturefors

Fågelbärsvägen 2A

Såld
  • 2 rum
  • 50 kvm
  • Bostadsrätt

2:a med stor inglasad balkong!

Ljus och fin tvåa med inglasad balkong högst upp i huset!

Här erbjuds en optimalt planerad och stilren lägenhet vars generösa ljusinsläpp gör att bostaden känns rymlig och trivsam. Välkommen till denna fina lägenhet där du inte behöver tänka på något annat än att trivas.

I den inbjudande hallen i denna lägenhet finns hatthylla, goda avhängningsmöjligheter och säkerhetsdörr. Vidare har vi ett rymligt och välplanerat vardagsrum som bjuder på fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och fin utsikt. Det moderna, stilrena och öppna köket med bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor och öppen planlösning mot vardagsrummet lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns ett harmoniskt sovrum med platsbyggda garderober och en stor klädkammare. Badrummet är stort, fräscht och smakfullt med toalett, dusch med duschväggar, handfat med kommod, tvättmaskin, torktumlare samt överskåp för bra förvaring .

Bostaden har även en balkong vars generösa storlek ger gott om plats åt både dig och dina växter. Här erbjuds lättmöblerade ytor och kvällssol.

Här bor du vid ett av Sturefors bästa lägen, med Stureforsbadet inom gångavstånd. Sturefors slott med naturreservat ligger en kort promenad bort och Landeryds golfbana finns en kort bilresa från bostaden. Bra kommunikationer till Linköping då tätortstrafiken i form av busslinje 10 numera går förbi här, dessutom finns fina cykelbanor ända in till stan! Här finns allt och lite till för dig som vill bo på nära naturen med storstaden på bekvämt avstånd!

Vi ses på visningen!

Mer om mäklarna