Sturefors, Sturefors

Våreldsvägen 5D

  • 4 rum
  • 81 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 995 000 kr
Månadsavgift: 4 633 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Fräsch och stilren fyrarummare med familjevänligt, lugnt och ostört läge

Välkommen till Sturefors och denna fyrarummare om 81 kvadratmeter. Denna hörnlägenhet, som är i absolut toppskick, är fräsch och stilren och erbjuder bland annat fönster i flera väderstreck, fina ytskikt och smarta förvaringslösningar. Här finner man ett harmoniskt boende med vackert ljusinsläpp, lättmöblerade rum och bra utsikt.

Till favoritrummen hör ett yteffektivt, fräscht och härligt kök med arbetsytor, höga skåp, gott om plats för matbord och stolar och öppen planlösning mot vardagsrummet. Duschrummet är smakfullt och rymligt och har toalett, dusch, förvaringsskåp, tvättmaskin, torktumlare och handfat. Vardagsrummet är öppet och socialt och rymmer plats för många. Den yteffektiva balkongen ligger i ett solsäkert läge och i direkt anslutning från vardagsrummet. Vidare finns tre välplanerade sovrum samt förvaring i form av en klädkammare. Markiser tillhörande bostaden varav en elektrisk som täcker hela balkongen, och två mindre för fönstren i söderläge.

Husen i Brf Boklok Linhagen är miljöklassade i sitt bygge för att vara kvadratsmarta, välisolerade och energisnåla. Föreningen är välskött och stabil med god ekonomi och ständigt fokus på förbättringsåtgärder och tillhandahåller sina medlemmar bland annat soprum, parkeringsplats och gästparkering. I Sturefors bor du med närhet till Sturefors badplats som Sturefors slott och naturreservat samt Landeryds Golfbana. Goda kommunikationer in till Linköping via bil, buss eller cykel. I närområdet finns matbutik, restaurang, förskola som skola, fina promenadstråk och grönområden.

Detta boende måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

Boka visning

  • Enbart bokad visning. Anmälan sker via hemsidan!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sturefors, Sturefors

Våreldsvägen 5D

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 1 850 000 kr
  • 1 850 000 kr Budgivare 1 2024-05-13 13:39