Sturefors, Sturefors

Fågelbärsvägen 7

Såld
  • 4 rum
  • 108 kvm
  • Radhus

Trivsamt radhus i familjärt format i omtyckta Sturefors!

Här presenterar vi stolt ett renodlat drömboende där inget lämnats åt slumpen. Detta hus uppfördes 2015 är disponerat på två plan med sammanlagt 108 kvadratmeter boyta. Ni välkomnas av en ljus entréhall med välutrustat kök och vardagsrum i öppen planlösning med generösa fönsterpartier på bottenvåningen. Här finns även ett badrum med tvättavdelning. På övervåningen finns tre sovrum varav ett med separat klädkammare. På övervåningen finns ytterligare ett duschrum. Det invändiga skicket är så gott som nyskick med enhetliga parkettgolv och ljusa väggytor.

På husets baksida finns en härlig uteplats med gott om plats för utemöbler och solstolar. Underbar tomt med naturskönt och skyddat läge med vy mot hage och åker. På framsidan av huset finns dessutom en mindre stenlagd uteplats. Ett mycket praktiskt och bekvämt boende med egen uppfartsparkering precis intill bostaden.

Huset ligger inbäddat i ett tryggt område med trevliga grannar och flertalet grönområden nära inpå. Det finns även flertalet lekplatser väldigt nära. Sturefors är ett idylliskt samhälle som blivit omåttligt populärt tack vare det bekväma avståndet in till Linköping. Det tar ca 10 minuter med bil och 20 minuter med buss in till city och bussen går bl.a. direkt till US/Hälsouniversitetet. Dessutom finns det cykelväg hela vägen in till stan. Bussförbindelserna är goda med täta avgångar. I samhället finns två grundskolor och flertalet förskolor. Det finns även en välsorterad matbutik och en kvarterskrog. Oavsett var i Sturefors du befinner dig har du alltid närhet till naturen. Det finns en trevlig badplats på 8 minuters cykelavstånd från huset, dessutom ligger Landeryds Golfbana med fräsch träningsanläggning på bekvämt avstånd.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning!

Mer om mäklarna