Tosterön, STRÄNGNÄS

Frejastråket 10

Såld
  • 2 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig lägenhet med mälarutsikt och uteplats i sydvästläge!

Rymlig lägenhet om 75 kvm med mälarutsikt i sydvästläge! Påkostade skjutdörrar av glas från schüco skänker härligt ljus. Den takade uteplatsen blir en naturlig förlängning av vardagsrummet. Från uteplatsen är det en härlig vy mot Mälaren och Strängnäs Domkyrka. Stämningshöjande och trivsam braskamin i vardagsrum. Stort badrum med bastu och tvättutrustning. Ett väl tilltaget sovrum med stor klädkammare som kan nyttjas som gästrum alternativt kontorsplats. Praktisk och väl tilltagen hall med klinkergolv och flertalet platsbyggda garderober.

Brf Oden är en välskött förening med stabil ekonomi och kompentent styrelse. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar parkeringsplatser i området både med och utan elstolpar. Till varje lägenhet hör ett källarförråd. Föreningen har ett gemensamt och fördelaktigt elavtal för alla medlemmar i föreningen som debiteras månadsvis.
Kvarteret kännetecknas av vackra promenadstråk kring Mälarens strand. Närhet till både skog och natur. Cirka 1,5 kilometer till central Strängnäs med dess vackra småbåtshamn med tillhörande restauranger och utbud. Smidiga bussförbindelser inom kort promenadavstånd.
Välkomna på visning!

Mer om mäklarna