Tosterö, Strängnäs

Sundbyvägen 11B

REDO™
  • 3 rum
  • 66 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 650 000 kr
Månadsavgift: 4 812 kr/mån

Modern 3:a med uteplats i markplan!

Välkommen till Sundbyvägen 11B och denna moderna trerumslägenhet! Praktiskt belägen i markplan med fönster i 2 väderstreck. Stilren lägenhet med delvis öppen planlösning mellan kök & vardagsrum. Enhetliga parkettgolv och färgval i hela lägenheten.

Välkomnande entréhall med praktisk garderobsförvaring som öppnar upp mot kök & vardagsrum. Köket är nyrenoverat ifrån 2022 med vitt kakel på väggparti kombinerat med smakfulla skåpluckor i mörkare nyans. Fullstor kyl & frys, generösa bänkytor och inbyggnadsugn/inbyggnadsmikro. Ett stort fönster i köket bidrar till en naturlig ljussättning och utsikt mot innergården. Köket ansluter till ett socialt utformat vardagsrum med plats för både matgrupp och soffa. Via glasdörr ges access till stenbelagd uteplats med goda solchanser. En perfekt plats att ställa utemöblerna och grillen på!

Fräscht och stort badrum inrett med kakel & klinker i ljus färgsättning. Handfat i kommod, badkar och både tvättmaskin och torktumlare. Spotlights i taket. Lägenheten erbjuder 2 sovrum placerade på varsin sida utav entréhallen. Båda sovrummen är möblerbara med dubbelsäng och garderober.

Kanonläge i Strängnäs med gång-och cykelavstånd till Strängnäs charmiga stadskärna med dess utbud av butiker och restauranger. Närhet till grönområden och promenadstråk jämte Mälaren. Cykelavstånd till Abborbergets badplats i soligt söderläge. Ett stenkast ifrån både skola och förskola. Separat förråd.

Varmt välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Tosterö, Strängnäs

Sundbyvägen 11B

  • Vinkylen ingår ej.
    Vinkylen ingår ej.

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.