Tosterö, Strängnäs

Flodins väg 4

  • 5 rum
  • 115,7 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 495 000 kr
Månadsavgift: 5 785 kr/mån

Välplanerad 4:a med dubbla balkonger!

Välkommen till denna välplanerade 4a med dubbla balkonger på Flodins väg 4 i Strängnäs. Lägenheten karakteriseras av sitt stora och härliga vardagsrum inrett med parkettgolv och utgång till dubbla inglasade balkonger. I anslutning till vardagsrummet finns ett ljust och rymligt kök inrett med vita skåpluckor kombinerat med vitt kakel. Lägenheten erbjuder även 3 bekväma sovrum varav alla är möblerbara med dubbelsäng. Påkostat badrum med kakel, klinker och golvvärme. Både badkar och separat duschdel. Välkomnande entréhall med generösa förvaringsmöjligheter och praktisk gäst-wc.

Brf Liljan består utav 4 flerbostadshus med totalt 62 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt. Flera stora renoveringar är genomförda tex. stambyte 2005, takomläggning 2001 och fönsterbyte 1993. Belåningen per/kvm uppgår till 3150 kr/m2 enligt årsredovisning 2022. Föreningen disponerar flertalet parkeringsplatser och garageplatser med separat kösystem. En laddstolpe med två platser är installerad och parkeringssystem med 5 h laddtid tillämpas. Bostadsrättsföreningen har även ett gästrum som den boende får hyra.

Toppenläge på Abborberget med promenad - och cykelavstånd till Strängnäs centrum med ett härligt utbud av butiker, restauranger & kulturliv. Ifrån resecentrum tar tågresan till Stockholm ca 48 min. I närheten utav lägenheten finns också Abborbergets badplats i söderläge.

Välkommen på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Tosterö, Strängnäs

Flodins väg 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.