Tosterö - Stavlund, Strängnäs

Blåhallonvägen 25A

Såld
  • 4 rum
  • 99 kvm
  • Bostadsrätt

Modernt gavelradhus mitt i barnfamiljernas högkvarter!

Med ett suveränt gavelläge i familjevänliga Stavlund erbjuds här ett modernt, familjevänligt radhus med allt som familjen kan önska. Här hittar ni ett bekymmerslöst boende i toppskick från 2018 med generösa ytor och en tilltalande hörntomt i sydväst med många soltimmar.

Huset välkomnar er via en inbjudande entré med praktiskt klinkergolv och goda avhängningsmöjligheter. Vidare når ni kök och vardagsrum i en modern delvis öppen planlösning med en tilltalande atmosfär för såväl avkoppling som umgänge med stora sällskap. Härifrån träder ni ut på det inramade altandäcket i härligt sydvästläge och en plan och lättskött trädgård som bjuder upp till utomhusaktiviteter med härliga gräsytor. Bostaden inrymmer även tre rymliga sovrum varav ett med generös klädkammare och två helkaklade badrum. Vattenburen golvvärme finns på hela entréplanet.

Interiört präglas bostaden av ljusa tilltalande ytskikt, smarta materialval, stilrena detaljer och ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck.

BRF Bresshammaren 2 är en modern förening med 20 bostadsrätter fördelat på tre huskroppar i ett av Strängnäs snabbast växande områden. Föreningen har en gemensam pool som delas med angränsande förening och är fri att nyttjas av föreningens medlemmar. Till varje bostadsrätt hör en anvisad parkeringsplats och en praktisk redskapsbod på ca 4 kvm. Bra bussförbindelser och ännu bättre cykelväg tar er till resecentrum på 22 respektive 14 minuter.

Sammantaget ett modernt familjevänligt boende med närhet till för- grund- och högstadieskolor på ett bekvämt promenadavstånd till stadskärnan.

Mer om mäklarna