Tingstuhöjden, Strängnäs

Tingstugatan 46B

Såld
  • 2 rum
  • 52,8 kvm
  • Bostadsrätt

Idealisk 2:a med väl tilltagen söderbalkong!

Välkomna till Tingstugatan 46B och en välplanerad 2:a med härlig söderbalkong. En trappa upp välkomnas du in i en generös hall med gott om plats för avhängning och smarta förvaringslösningar. Det smakfullt, fullt utrustade köket erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Här finns matplats för 4 personer intill fönstret med rogivande utsikt mot skogsparti. Vidare in i lägenheten når ni det charmiga vardagsrummet med tidstypisk fiskbensparkett och gott om plats för både umgängesdel och matgrupp om så önskas. Härifrån når du den möblerbara balkongen i soligt söderläge. Lägenheten erbjuder även ett rymligt sovrum med smarta förvaringslösningar. Badrum med vitt kakel och tvättmaskin.

BRF Trumman består av 45 bostadsrättslägenheter och en lokal fördelat på två huskroppar. Stabil förening med god ekonomi och välskötta fastigheter med 10- respektive 50 årig underhållsplan. Lågt belånad förening med ynka 2 460:- lån/kvm vilket speglas i den förmånliga månadsavgiften på 2 857:-. Bostadsrättsföreningen tillhandahåller sina medlemmar 37 parkeringsplatser och 2 garageplatser, separat kö. Bekväm tvättstuga och förråd i källarplan.

Lugnt och populärt kvarter med promenad- och cykelavstånd till Strängnäs centrum och resecentrum. Tåget tar dig vidare till Stockholm central på ca 47 minuter. För den som gillar att vistas i naturen är det bara att slänga på sig löparskorna och ge sig ut i spåret. Direkt närhet till grönområde och modern träningsanläggning. Goda bussförbindelser med knappa 150 meter till busstation.

Sammantaget är detta den idealiska bostaden för det mindre hushållet där det bara är att flytta in och börja trivas från första stund!

Mer om mäklarna