Tingstuhöjden, Strängnäs

Tingstugatan 53C, 64534 Strängnäs

Såld
  • 3 rum
  • 72 kvm
  • Bostadsrätt

Stilren 3:a med balkong i söderläge!

Välkommen till Tingstugatan 53C och denna stilrena 3:a med gavelläge och rymlig balkong i strålande söderläge. Lägenheten nås bekvämt via halvtrappa. Tilltalande vardagsrum med vacker fiskbensparkett, vitmålade väggar och utgång till den härliga balkongen. Tack vare lägenhetens gavelläge finns fönster i tre väderstreck vilket skapar ett härligt ljusinsläpp genom hela lägenheten. Praktiskt kök inrett med vita blanka skåpluckor, mosaik & moderna vitvaror. Helkaklat badrum med behaglig golvvärme och tvättmaskin. Duschdel med vikbara duschväggar, handfat i kommod och fönster i råglas. Inbjudande entréhall leder vidare till vardagsrum och kök. Entréhallen är inredd med klinkergolv med golvvärme och infällda spotlights i taket. I lägenheten finns 2 fina sovrum inredda med parkettgolv och vitmålade väggar. Båda sovrummen är möblerbara med dubbelsäng.

BRF Lansen består av 48 bostadsrättslägenheter fördelat på tre huskroppar. Stabil förening med god ekonomi och välskött fastighet med en rullande 5-årsplan för underhållsåtgärder. Lågt belånad förening med ynka 1 314:- /kvm. Bostadsrättsföreningen tillhandahåller sina medlemmar tvättstuga, förråd i källarplan, 60 parkeringsplatser varav 3 som gästparkering, separat kö för parkeringsplats.

Tingstuhöjden är ett omtyckt kvarter i Strängnäs med promenad-och cykelavstånd till både stadskärnan och resecentrum. I stadskärnan finns ett härligt utbud av butiker, restauranger och dessutom en charmig småbåtshamn. Ifrån resecentrum tar tågresan till Stockholm ca 45 min. Runt hörnet på lägenheten finns även motionsspår i skogen och ett utegym. Inom promenadavstånd finns också en populär träningsanläggning.

Mer om mäklarna