Tingstuhöjden, Strängnäs

Tingstugatan 55B

Såld
  • 3 rum
  • 71,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 3:a med inglasad balkong i söderläge!

Välkommen till Tingstugatan 55B och en välplanerad 3:a med inglasad balkong i söderläge! Lägenheten nås enkelt via en halvtrappa. Socialt utformat vardagsrum med plats för en större soffgrupp. Parkettgolv och tapetserade väggar. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum och goda förvaringsmöjligheter via flera inbyggda garderober och en klädkammare. Kök inrett med vita skåpluckor och kakel ovanför diskbänk. Badrum med kakel, klinker & golvvärme. Ett vädringsfönster i badrummet bidrar till en naturlig ljussättning. Inbjudande entréhall med goda förvaringsmöjligheter. Till lägenheten hör 1 förråd.

Brf Lansen är en etablerad bostadsrättsförening i Strängnäs med 48 stycken lägenheter och en mycket låg belåning 1314 kr/m2. Föreningen disponerar flertalet egna parkeringsplatser där kösystem tillämpas. Föreningen har gjort flera större renoveringar tex. stambyte 2006, fönster 2013 och nya balkonger 2015.

Tingstuhöjden är ett omtyckt kvarter i Strängnäs med promenad-och cykelavstånd till både stadskärnan och resecentrum. I stadskärnan finns ett härligt utbud av butiker, restauranger och dessutom en charmig småbåtshamn. Ifrån resecentrum tar tågresan till Stockholm ca 45 min. Runt hörnet på lägenheten finns även motionsspår i skogen och ett utegym. Inom promenadavstånd finns också en populär träningsanläggning.

Mer om mäklarna