Stadsskogen, Strängnäs

Hästskovägen 9A

  • 3 rum
  • 73 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 795 000 kr
Månadsavgift: 3 937 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

3:a i markplan med dubbla uteplatser

Rymlig 3:a med dubbla uteplatser i lugnt och naturskönt område. Ljus lägenhet med genomtänkt planlösning, klädkammare och praktiskt arbetskök. Låg avgift och stabil förening.

Välkommen till denna rymliga 3:a belägen i det lugna och natursköna området Stadsskogen i Strängnäs. Med dubbla uteplatser kan du njuta av solen i både öster- och söderläge, vilket ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet från morgon till kväll. Lägenheten är belägen på markplan och har en genomtänkt planlösning med en ljus och luftig känsla.

I vardagsrummet finner du en altandörr som leder direkt ut till den härliga uteplatsen. Köket är praktiskt och välutrustat, perfekt för att laga goda middagar. Ett stort sovrum med garderober. Ett mindre rum som kan nyttjas som antingen sovrum eller kontor. Bostaden erbjuder även en klädkammare för extra förvaring, samt ett väl tilltaget badrum med fönster och duschkabin.

Föreningen är ekonomiskt stabil och har låga avgifter. Dessutom finns det tvättstuga och förråd i källaren för din bekvämlighet. Fiber är installerat i föreningen, vilket ger dig snabb och pålitlig internetuppkoppling.

Med endast en kort promenad till busshållplatsen och resecentrum är det lätt att ta sig både in till stan och vidare till andra destinationer. Dessutom finns det en samlingslokal och hobbyrum i föreningen där du kan träffa grannar och utöva dina intressen.

Detta är verkligen en populär lägenhet i en stabil förening med totalt 104 lägenheter. Missa inte chansen att bli en del av detta ogenerade och lugna kvarter. Välkommen till Hästskovägen 9A, ditt nya hem i Strängnäs.

Boka visning

  • Välkommen på visning! Föranmäl gärna ert intresse,

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Planritning
    Planritning

Stadsskogen, Strängnäs

Hästskovägen 9A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.