Petterstorp/Gorsinge, Strängnäs

Petterstorp 7D

Såld
  • 2 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt

Lugnt och trivsamt på markplan!

Med ett lugnt och trivsamt läge i Petterstorp erbjuds nu möjligheten att slå sig till ro och njuta av en hemtrevlig tvårummare i markplan med egen uteplats i söderläge.

Du kliver in i en praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter, i direkt anslutning till hallen når ni det socialt utformade vardagsrummet med behagligt ljusinsläpp via stort fönsterparti och plats för sällskapsdel. Intill ligger det rymliga köket med vit skåpinredning och stilrent klinkergolv. Här finns det gott om svängrum för matgrupp och middagar där matlagningen kan kombineras med umgänge i goda vänners lag. Från köket träder ni ut till uteplatsen under tak med grästäppa i rakt söderläge, perfekt för sena sommarkvällar med vänner och familj. Lägenheten inrymmer även ett rejält sovrum med plats för dubbelsäng och generös förvaring via garderober, en rymlig klädkammare/skafferi i anslutning till köket och ett helkaklat badrum med tvättstapel.

Brf Söderport är en äkta bostadsrättsförening om totalt 18 lägenheter fördelat på 7 huskroppar i ett lugnt och lummigt område. Engagerad styrelse och god ekonomi som speglas i den förmånliga månadsavgift på 3 263:-/mån. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar en väl utrustad tvättstuga, förråd på gaveln och parkeringsplatser i området, separat kö.

I Petterstorp bor ni i ett lugnt och familjevänligt område med promenadavstånd till Solberga Handelsplats med lunchrestauranger, butiker och fik. En knapp kilometer till Larslunda sport- och fritidscenter med padelhall, träningsanläggning, gymnastikhall, träningsplaner för fotboll m.m. Sim- och idrottshall planeras till 2024/2025. Promenadavstånd till Strängnäs Golfklubb med 18- och 9-hålsbana och trevlig lunchrestaurang. På ynka 3 min med bil når ni väg 55 och E20.

Sammantaget är detta den idealiska bostaden för det mindre hushållet där det bara är att flytta in och börja trivas från första stund! Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Mer om mäklarna