Petterstorp/Gorsinge, STRÄNGNÄS

Petterstorp 8A

REDO™
  • 2 rum
  • 47 kvm
  • Bostadsrätt

Suverän marktvåa med egen uteplats i söderläge!

Varmt välkomna till Petterstorp och en suverän marktvåa med egen uteplats i söderläge. Belägen i anslutning till lugnt grönområde hittar ni här 47 välplanerade kvadratmeter med genomgående hög standard.

Lägenheten välkomnar er via den insynsskyddade uteplatsen i strålande söderläge. Här finns det gott om utrymme inför sommarens grillkvällar med både vänner och familj. Väl inne i lägenheten möts ni av en rymlig entréhall med platsbyggd hallmöbel och smarta förvaringslösningar. Kök och vardagsrum hänger samman tack vare den öppna planlösningen, vilket bidrar till en social utformning där matlagningen kan kombineras med umgänge i goda vänners lag. Rymligt och lättmöblerat sovrum och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Genomgående ljusinsläpp tack vare fönsterpartier i två väderstreck och tilltalande interiör med vitmålade väggytor, fina ekparkettgolv och modern utrustning.

Brf Söderport är en äkta bostadsrättsförening om totalt 18 lägenheter fördelat på 7 huskroppar i ett lugnt och lummigt område. Engagerad styrelse och god ekonomi som speglas i den förmånliga månadsavgiften på 2 244:-/mån. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar en väl utrustad tvättstuga och förråd på gaveln. Bostadsrättsinnehavaren är garanterad en parkeringsplats, kostnad på 200:-/mån tillkommer.

I Petterstorp bor ni i ett lugnt och familjevänligt område med promenadavstånd till Solberga Handelsplats med lunchrestauranger, butiker och fik. En knapp kilometer till Larslunda sport- och fritidscenter med padelhall, träningsanläggning, gymnastikhall, träningsplaner för fotboll m.m. Sim- och idrottshall planeras till 2024/2025. Promenadavstånd till Strängnäs Golfklubb med 18- och 9-hålsbana och trevlig lunchrestaurang. På ynka 3 min med bil når ni väg 55 och E20.

Sammantaget ett suveränt boende med lugnt läge!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Petterstorp/Gorsinge, STRÄNGNÄS

Petterstorp 8A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.