Härad, Strängnäs

Zabergsvägen 28B

Såld
  • 4 rum
  • 96 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerat bostadsrättsparhus i barnvänligt kvarter!

Välkommen till Zabergsvägen 28B och detta välplanerade bostadsrättsparhus i barnvänligt kvarter! Här erbjuds ett kvalitativt boende på 96 kvadratmeter med ett rymligt och ljus kök, 3 sovrum och dubbla badrum. Stort altandäck och anslutande trädgård i sydostläge med gräsmatta och björkträd. Egen parkeringsplats vid husets entré med motorvärmaruttag och mycket bra pendlingsmöjligheter till Strängnäs, Eskilstuna och Stockholm via E20.

Inbjudande entréhall med förvaringsmöjligheter öppnar upp till kök & vardagsrum. Ifrån vardagsrummet nås trevligt altandäck i sydostläge som leder vidare till en härlig uppvuxen trädgård med gräsmatta och björkträd. Ett större fönsterparti i vardagsrummet skapar en naturlig ljussättning. Ljust och trevligt kök med plats för hela familjen. På entréplan finns också ett sovrum möblerbart med enkelsäng och ett stilrent helkaklat badrum med tvättutrustning. Trappa leder upp till övre plan och två större sovrum och ytterligare badrum med takfönster. Ett större förråd med goda förvaringsmöjligheter finns också i anslutning till husets entré. Härlig uppvuxen trädgård med gräsmatta både på husets entrésida och baksida - en perfekt plats för utomhusaktiviteter. I närheten finns även en lekplats för barnen.

Brf Överås i Härad är en etablerad bostadsrättsförening beståendes utav 3 st. bostadsrättsparhus byggda 1990/91. Totalt 6 st bostäder med en belåning 5761 kr/m2 enligt årsredovisning 2021. Till bostaden finns parkeringsplats invid huset med motorvärmaruttag. Föreningen har även en stor gästparkering och eget miljöhus.

Här bor man i ett mycket barnvänligt kvarter med närhet till omtyckta Äppellundens förskola. Inom cykelavstånd finns även badplats med sandstrand och badbryggor. Omgivande bebyggelse består mestadels utav villor. Inom en kort bilresa nås Strängnäs centrum och resecentrum där tågresan till Stockholm tar ca 50 min. Med bil är man snabbt ute på motorvägen och kör enkelt via E20 till Stockholm, Strängnäs & Eskilstuna.

Mer om mäklarna