Finninge, Strängnäs

Finningevägen 11A

Såld
  • 3 rum
  • 73,5 kvm
  • Bostadsrätt

Idealisk 3:a med inglasad balkong i västerläge!

Välkomna till Finningevägen 11A och denna välplanerade trerummare belägen på andra våningen i populära Brf Höken. Här presenteras en charmig lägenhet med inglasad balkong i fenomenalt västerläge och utsikt över närliggande villaområde. Här erbjuds ett lugnt boende mitt i ett omtyckt kvarter med promenadavstånd till stadskärnan och resecentrum.

Lägenhetens disponeras på 73.5 välplanerade kvadratmeter och fördelas på ett rymligt kök med generösa arbetsytor och matplats intill fönster med strålande morgonsol. Vidare så erbjuder lägenheten två rymliga sovrum med gott om plats för dubbelsäng, arbetsbord och förvaring, stor klädkammare, och ett helkaklat badrum. Väl tilltaget vardagsrum med plats för både matgrupp och sällskapsdel, här kommer ni ut på den inglasade balkongen med härlig kvällssol. Balkongen blir under stora delar av året en förlängning av vardagsrummet och sällskapsytorna. Bostaden har genomgående ljusa och moderna ytskikt med enhetliga laminatgolv och härligt ljusinsläpp från två väderstreck.

Bostaden ingår i föreningen Brf Höken som är en välskött förening med god ekonomi, vilket speglas i den förmånliga månadsavgiften på 3 750:-. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat tvättstuga i källarplan och förråd. Det finns både parkeringsplatser och garage i föreningen, separat kö.

Ulvhäll är ett lugnt familjevänligt område med närhet till både förskola och skola. Här kan man njuta av närheten till Mälaren och Långberget med vackra promenadstråk in till centrala Strängnäs. I närheten hittar du både matbutik, vårdcentral, tågstation och apotek på bekvämt promenadavstånd. Larslunda sport- och fritidscenter inom 1.3 kilometer med padelhall, träningsanläggning, gymnastikhall, träningsplaner för fotboll m.m. Sim- och idrottshall planeras till 2024.

Mer om mäklarna